söndag 12 augusti 2012

151 dagar kvar


Lördag morgon när jag vaknar. Det blir en god frukost och lite morgontv med bröderna Timell på fyran. Snart dags att gå till Eriksdalsbadet och köra ett svettigt och tufft Sh´bam danspass. Det var blå himmel och spegelblankt på vattnet. Mycket folk som är ute och rör på sig längs Årstaviken. Var framme i tid för träningspasset så jag hann hämta andan innnan passet började. Instruktören är jättebra och inspirerande. Vi var många idag och vi hade kul och blev rejält svettiga. Kändes skönt när det var klart. Gick hem också.  Käkade lunch på balkongen och mös av det fina vädret. Gjorde mig i ordning för att åka med kompisar till Södertuna Slott i Gnestatrakten för en musikfestival på em/kväll.

Det blev pendeltåget till slutsationen Gnesta där vi tog taxibåt till Södertuna Slott. Mysigt med en liten båttur. Vädret visade sig från sin bästa sida. Solen visade sig mycket under hela eftermiddagen.


 Musiken på festivalen var en salig blandning av deth metal, folkmusik, reggae mm. En kompis till oss körade i reggaebandet så det var därför vi var på festivalen för att lyssna på henne.


Efter en stund var vi hungriga så vi gick till baren för att kolla in menyn. De hade hamburgare i bröd, wraps och korv m bröd. För mig blev det hamburgare (fick två), grönsaker och lite dressing. Tyvärr fanns det inga bestick så jag åt med en liten tesked. Gott och härligt att sitta ute bland en massa folk och lyssna på musik samtidigt.


Det var en härlig kväll i gott sällskap av goda vänner. Många skratt blev det under kvällen. Vi dansade lite på gräset till musiken som spelades av DJ mellan bandbytena. Vi fick skjuts till Södertälje med bil. Kom hem runt tolv på kvällen. Slocknade direkt.


Frukost
Äggröra med gräddskvätt och bacon
Lunch
Lax med cremefraichesås med gräslök
Middag
Hamburgare med sallad och lite dressing
Mellanmål
Nötter
Dagens motion
21 508 steg varav 6 500 danssteg
Sh´bam dansträning ca 5 000 steg
Dagens bästa
Dansträningen
Utflykten till fina Södertuna för att umgås med vännerna
Vädret

/Chanette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...